2015年7月6日星期一

Information about Baking Chocolate

What is the different between baking chocolate & chocolate?
Nearly all of the different kinds of chocolate available in most supermarket can be used in baking. The major difference between the various kind id the confection is sweetened or not. Generally, what is traditionally known as baking chocolate is unsweetened or very lightly sweetened while chocolate for eating is sweetened. You should know that baking chocolate is pure chocolate without any added ingredients. Other chocolates sold for eating contain sweeteners, flavorings and even other ingredients such as nuts, dried fruits, herbs or spices. 

Baking Chocolate
There are two major kinds of baking chocolate are unsweetened and bittersweet chocolate. Usually, unsweetened chocolate can be found in the baking section of most supermarkets and is usually sold in packages containing eight 1-ounce squares. Although bittersweet chocolate has some sugar added to it and can be bought for eating, whats more, it often comes in thick 1-ounce squares and is also sold in bulk specifically for baking purposes. Actually, baking chocolate is made from cocoa nibs that have been milled and then formed into a paste. And the paste is approximately 50 percent cocoa solids and 50 percent cocoa butter, but the cacao content is 100 percent, it means no sugars or other ingredients are added to it. While bittersweet chocolate contains closer to 35 percent cocoa solid and 67 percent cacao. 

The recipe for making Baking chocolate Frosting 
(preparation time: about 10 minutes)
This bakers chocolate frosting is one of a very well-know frosting. And it is usually a thick chocolate frosting and is used to frost cakes, cupcakes, bars and other baked desserts. 
Things you will need.
4 oz unsweetened chocolate 
3 1/2 cup powdered sugar
1/2 cup butter(softened)
2 teaspoon vanilla 
1/3 cup milk

Directions
1. Melt chocolate in microwave for 1/2 mins. on high and keep whisking after every 30 seconds. 
2. When the chocolate melts completely, cool it to room temperature and then beat with sugar, butter and vanilla. 
3. Then gradually, add milk while beating so that all the ingredients beat well combined and smooth thick frosting would form. 
4. Delicious thick Bakers Chocolate Frosting is ready. 

没有评论:

发表评论